Alicante, Lerena lakópark

Alicante

Key Details

Status
For Sale
Type
Lakás

Overview

Új építésű lakóparkban található ingatlanok, az Alicante Ingatlannál!

Ez a csodás lakópark 138 lakással, 1, 2 és 3 hálószobával kerül megépítésre.
Az összes lakásnak nagy teraszai vannak, így a felkelő nap sugarait könnyedén élvezhetjük. A lakópark edzőteremmel és úszómedencével is felszerelt, a lehető legnagyobb kényelem érdekében.
A Lerena egy olyan növekvő területen található Alicante-ban, akik a városközponttól mindössze 10 percre szeretnének lakni, egy teljesen konszolidált, csendes környezetben. Ezenkívül az új otthona kivételesen előnyös elhelyezkedésű, kiváló kilátással a Papa Juan Pablo II Parkra, iskolák, éttermek és buszmegállók veszik körül.

Partnerem: Aedas Homes

It is a Residential with 138 homes with 1, 2 and 3 bedrooms. All homes have large terraces. Common areas with social premises, gym and swimming pool. Lerena is located in a growing area of ​​Alicante, its location is ideal for those looking to reside just 10 minutes from the center of Alicante, in a fully consolidated environment. In addition, your new home is located in a privileged location with excellent views of the Papa Juan Pablo II Park, surrounded by schools, restaurants and bus stops.

My partners: Aedas Homes

Amenities

Elevator
Pool
Balcony

Video

Similar Properties

Leave a Reply

Your email address will not be published.