Belső kétszintes, bútorozott lakás Los Altosban (Torrevieja)

Avenida de Londres, 140, Orihuela, Espagne, Torrevieja

Key Details

Status
For Sale
Type
Ház
Built In
1998

Overview

Az Alicante Ingatlan kínálatában:
Bemutatjuk ezt a szép duplakomfortos lakást Los Altos területén. A lakás egy saroktelken található, és két tájolást kínál: az egyik napos, a másik pedig kellemes, árnyékos. A közelében üzletek, szórakozási lehetőségek is megtalálhatóak, így ez a duplakomfortos lakás lehetővé teszi Önnek, hogy kellemes nyaralást töltsön el ebben a csodás otthonban, akár remek letelepedési lehetőséget is kínál Spanyolországban.
Kényelmes, két hálószobás és két fürdőszobás duplakomfortos lakás két emeleten.

A lakásba lépve azonnal egy gyönyörű sarokteraszt találunk, amely körbeveszi a házat. Ezen a teraszon található egy tárolóhelyiség is: elég nagy ahhoz, hogy kerékpárokat, asztalt és székeket stb. pakoljunk el a kíváncsi szemek elől.

A földszinten egy tágas és világos nappali/étkező nyílik egy teljesen felszerelt konyhára. Ezen a szinten található egy fürdőszoba is.

Az emeleten két szép kétágyas hálószoba található gardróbszekrénnyel továbbá egy teljesen felszerelt fürdőszoba, káddal.

Az emeleten található egy nagy napozóterasz gyönyörű kilátással a környező területre, ahonnan a Földközi-tengert is láthatja.

A lakást teljes bútorzattal együtt adják el, kivéve a személyes dolgokat.

Az ingatlanhoz gyönyörű úszómedence és gyermekmedence is tartozik, természetes fűvel.

Partnerem: J&L IMMOBILIER (immoalicante)

EN:

We present this nice duplex located in the area of Los Altos. The flat is located in a corner and offers 2 orientations, one sunny and the other shady. Close to all the shops and necessities, this duplex will allow you to spend a good holiday or to settle permanently in Spain. Duplex in Los Altos

Come and visit this beautiful Duplex in Los Altos

A comfortable duplex with 2 bedrooms and 2 bathrooms distributed over 2 floors.

Entering the property, we find directly a beautiful corner terrace that encircles the house. You will also find a nice storage space in the extension of this terrace large enough to put bikes, table and chair etc..

On the ground floor, a large and bright living/dining room opens onto a fully equipped kitchen. A bathroom completes this level of the house.

On the first floor, 2 beautiful double bedrooms with wardrobes and a fully equipped bathroom with bathtub.

On the upper floor there is a large solarium with beautiful views of the surrounding area from which you can also see the Mediterranean Sea.

The flat is sold fully furnished, except for personal effects.

The property has a beautiful swimming pool with natural grass and a children’s pool.

Similar Properties

Leave a Reply

Your email address will not be published.