Luxuslakás Benidorm városában (tengerparti kilátássál az első sorból)

Benidorm

Key Details

Status
For Sale
Type
Lakás

Overview

 Luxusingatlan Benidormban (Delfin Tower)

Ez az új fejlesztés, amit  partnerem a J&L IMMOBILIER értékesít Benidormban, rendkívül modern tervezésű ingatlan, a Costa Blanca tengerpartján található, mindössze néhány percre van Alicante városától, összeköttetésekkel a közeli városokhoz. 

Az Alicante Ingatlan kínálatában ez az épület az egyik legprivilégizáltabb helyen található a mediterrán térségben: a benidormi Poniente strand szemközti oldalán. Luxuskomplexum Benidormban, Alicantéban. 

Ez a luxuskomplexum Benidormban, Alicantéban 44 db 2 és 3 hálószobás lakást foglal magában, amelyek 22 emeleten vannak elosztva, mindegyik tengerre néző kilátással. 

A lakások nagyon világosak, nyitott terekkel, nagy ablakokkal és magas minőségű anyagokkal kerültek megépítésre.

Emellett meg kell jegyezni, hogy az összes lakáshoz egy BMW i3 elektromos autó és egy ingyenes BMW Cruise e-Bike jár. 

Természetesen ennek okán az ár tartalmaz egy parkolóhelyet elektromos töltéssel és egy tárolót is.

 Ami a közösségi tereket illeti: ez a fejlesztés kivételes lehetőségeket kínál. Kerttel, teniszpályával és végtelenített medencével rendelkezik, ami egyesül a tengerkilátással. Emellett teret ad egy fitneszteremnek, napozóteraszoknak, fűtött medencének, társasági klubnak és portaszolgálatnak. Továbbá az épület megkapta a LEED Gold minősítést az Amerikai Zöld Építési Tanácstól a magas energiahatékonysága miatt.

A Delfin Toronyban egy 350 m²-es végtelen medence található, ahonnan élvezheti a lélegzetelállító tengerre néző kilátást. 

Van továbbá egy sportcsarnok, fűtött medence és társasági klub a 19. és 20. emeleten, napozóterasz a 21. emeleten, és egy több mint 3000 m²-es kert, ami magában foglalja a teniszpályát.

AZ ÁR TARTALMAZZA: 

Aerotermiás melegvíz rendszer 

Légkondicionálás 

Beépített szekrények 

Lift 

BMW E-Bike 

BMW i3 

Okos otthon 

Garázs 

Fitneszterem 

Sósvíz rendszerű medence

Végtelen medence 

Teniszpálya 

Elektromos járművek töltőpontja 

Padlófűtés 

Videó kaputelefon 

Tengerre néző kilátás 

 

BENIDORM

Benidorm Spanyolország Costa Blanca egyik leglátogatottabb turisztikai központja. 

A Marina Baja területén található, 45 km-re Alicante-tól, és a régió legnépesebb települése. 

A várost sokan a mediterrán New York-ként emlegetik, Spanyolország legtöbb felhőkarcolójával és a világ legtöbb négyzetméterre jutó felhőkarcolójával rendelkezik, New York után. 

És mint a Nagy Alma, a város soha nem alszik. 

Az éjszakai élet nagyon élénk, így ideális úti cél azoknak, akik bulizni, szórakozni, kikapcsolódni szeretnének. 

Az itt található Földközi-tenger, gyönyörű strandokkal rendelkezik, és az élénk tengerparti üdülőhely tele van bárokkal, éttermekkel és klubokkal. Nem csoda, hogy olyan népszerű – a fehér homokos strandokon élvezheti a napsütést a barátaival, vagy családjával!

Ha vízi sportokról van szó, választhat úszást, vízisít, vitorlázást vagy búvárkodást. De a lokalizáció tökéletes lehet a golf szerelmeseinek is.

A környezet ámulatba ejtően gyönyörű öblökkel és az égszínkék tengerrel rendelkezik, így Benidorm mindent megad, amire csak vágyhat. 

A város szélén láthatja a gyönyörű Sierra Helada-hegységet, és a háttérben emelkedik a Puig Campana-hegy is.

EN

This new development, promoted by J&L REAL ESTATE, has an ultra-modern design and is located on the Costa Blanca seafront, just a few minutes from the city of Alicante, with connections to the rest of Europe. The building is located in one of the most privileged enclaves of the Mediterranean: opposite the Poniente beach in Benidorm. Luxury complex in Benidorm, Alicante

For sale 1st line flats in Benidorm

Guaranteed direct price from the developer

This luxury complex in Benidorm, Alicante consists of 44 2- and 3-bedroom flats spread over 22 floors, all with sea views. The flats are very bright, with open spaces, large windows and high quality materials. It should also be noted that all flats come with a BMW i3 electric car and a free BMW Cruise e-Bike. They also include a parking space with electric recharge and a storage room.

As for the communal areas, this development offers exceptional facilities. It has exclusive gardens with a paddle tennis court and an infinity pool, which blends in with the sea view. In addition, it offers a gym, solarium, heated swimming pool, social club and concierge service. In addition, the building has received LEED Gold certification from the US Green Building Council for its high energy efficiency.

The Delfin Tower will have a 350 m² infinity pool, above street level, to enjoy a breathtaking view of the sea. There is also a sports hall, a heated swimming pool with a Social Club on the 19th and 20th floors, a solarium on the 21st floor and a garden of more than 3,000 m² including a palm grove and a paddle tennis court.

INCLUDED IN THE PRICE:

Aerothermy for domestic hot water
Air conditioning
Built-in wardrobes
Lift
BMW E-Bike included
BMW i3 included
Home automation
Garage
Gym
Motorised awnings
Swimming pool with salt water system
Overflow pool
Paddle tennis court
Electric recharging point for vehicles
Underfloor heating
Video intercom
Sea view

Video

Leave a Reply

Your email address will not be published.