Modern ingatlan Benidorm mellett

Benidorm, Benijófar

Key Details

Status
For Sale
Type
Villa
Built In
2019

Overview

Az Alicante Ingatlan kínálatban bemutatjuk Önnek ezt a csodás, önálló kész ingatlant, amely Benijofarban található, amely Benidorm városa mellett helyezkedik el.
Csak néhány perces sétára van Benijofar városközpontjától, ahol éttermek, üzletek, szupermarketek és minden szükséges szolgáltatás megtalálható. Egy modern házról van szó, ízlésesen berendezve, amely nyugalmat és csendet kínál Önnek, miközben közel van minden szolgáltatáshoz.

Ez a gyönyörű ház, amelyet 2019-ben építettek, mindössze 200 méterre található a városközponttól. Tehát minden szolgáltatás gyalogosan elérhető.

A telek területén található egy gyönyörű medence, amelyet egy terasz és egy parkoló vesz körül. A garázs mellett egy praktikus tároló található, ahol mosógép és szárítógép található.

A földszinten az épület bal oldalán belépve található egy fürdőszoba, nappali-étkező, amely egy gyönyörű modern és teljesen felszerelt konyhával rendelkezik. A nappaliból közelíthető meg a terasz, amely körbeveszi a medencét.

Az emeleten található egy teljes értékű fürdőszoba és 2 nagyméretű hálószoba. Az egyik a medencére néz, míg a másiknak egy kis terasza van, amelyen keresztül megközelítheti a tetőteret. Ez a terület teljesen felszerelt: grillezővel és konyhával rendelkezik.

Az ingatlan légkondicionálással, mobiltelefonról vezérelhető riasztórendszerrel rendelkezik. Érdemes megemlíteni, hogy ez az ingatlan részben bútorozottan kerül értékesítésre, amely a vételár részét képezi.

Vegye fel velünk a kapcsolatot, és szívesen szervezünk egy látogatást Önnek!

EN

We are pleased to present to you this superb independent villa located in Benijofar. Just a few minutes walk from the town center of Benijofar with restaurants, shops, supermarkets and all the necessary services. A modern house, tastefully decorated, which will bring you tranquility and calm while being close to all services…an exceptional geographical location!!!

This beautiful house built in 2019 is located 200m from the city center. All services are therefore within walking distance.

In the plot, you will find a beautiful swimming pool surrounded by a terrace and parking for your vehicle. In the extension of the car park, there is a very practical space in which there is a washing machine and dryer. In addition, this large space serves as a storage and storage area.

On the ground floor there is a bathroom as you enter on the left. Then you enter the living-dining room open to a beautiful modern and fully equipped kitchen. From the living room, you access the terrace which borders the swimming pool.

Upstairs, 1 full bathroom as well as 2 large bedrooms. One of them faces the swimming pool while the other has a small terrace from which you have access to the upper floor.

The solarium offers you breathtaking views of the surrounding area and the surrounding mountains. It is fully equipped with a barbecue and full kitchen. An appreciable area every season of the year.

The house has air conditioning, an alarm installation controllable from your mobile phone. Sold partially furnished.

Amenities

Garage
Pool

Leave a Reply

Your email address will not be published.