Tágas lakás Alicante központjában, garázzsal

Alicante

Key Details

Status
For Sale
Type
Lakás

Overview

Az Alicante Ingatlan kínálatában:
A repülőtértől csupán 10 percre, a város szívében!

Egy remek befektetési kínálunk Önnek: irodánknál egy nagy és gyönyörű lakás kerül értékesítésre, mely az alicantéi központban található saját garázzsal. A közelben számos üzlet található a közelben, a belváros szívében található ingatlan így fantasztikus lokalizációval rendelkezik.

Az ingatlanról:  3 hálószobából, 2 fürdőszobából, egy nappaliból és egy nagy konyhából áll mosókonyhával. A lakás csinosításra szorul, de kiváló állapotban van, ár-érték arányban remek lehetőség!
Légkondicionáló található a nappaliban, az ablakok újak dupla üvegezéssel.

Beépített gardróbszekrények vannak az előszobában és a hálószobákban. A lakás rendkívül érdekes potenciállal rendelkezik, számos modernizációs lehetőséggel. Az ingatlan lifttel felszerelt, így a garázsból egyenest az ingatlan felé vehetjük az irányt.

Két terasza tartozik hozzá: egy kisebb, amely a hálószobából nyílik, és egy nagyobb, amely a nappaliból közelíthető meg. Az ingatlan fekvése lehetővé teszi, hogy reggel a napsütésben kortyolja a kávéját.

Miben segíthet az Alicante Ingatlan?
– NIE ügyintézése,
– Szerződéskötés, ügyvéd bevonásával
– Banki ügyintézések,
– Igény szerint felújítással kapcsolatos teendők.

Irodánk: magyar, angol, francia, spanyol nyelven áll rendelkezésükre.
Partnerem: J&L IMMOBILIER

EN:

In the Alicante Real Estate Offer: Just 10 minutes from the airport, in the heart of the city!

We present you an excellent investment opportunity: our agency offers a large and beautiful apartment for sale, located in the center of Alicante with its own garage. Numerous shops in the vicinity provide fantastic localization for this property situated in the heart of downtown.

About the property: It comprises 3 bedrooms, 2 bathrooms, a living room, and a spacious kitchen with a laundry area. The apartment requires some cosmetic updates but is in excellent condition, offering great value for money! Air conditioning is available in the living room, and the windows are new with double glazing.

Built-in wardrobes are present in the entrance hall and bedrooms. The property holds fascinating potential with various modernization possibilities. Equipped with an elevator, the property allows direct access from the garage.

It boasts two terraces: a smaller one accessible from the bedroom, and a larger one accessible from the living room. The property’s orientation allows you to enjoy your morning coffee in the sunlight.

How can Alicante Real Estate assist you?

  • NIE processing,
  • Contract negotiation with legal involvement,
  • Banking arrangements,
  • Assistance with renovation-related tasks if needed.

Our agency is at your service in Hungarian, English, French, and Spanish.
My partner: J&L IMMOBILIER

Similar Properties

Leave a Reply

Your email address will not be published.