Új építésű lakás Alicanteban (Irala)

Alicante

Key Details

Status
For Sale
Type
Lakás

Overview

Új építésű lakás az Alicante Ingatlannál!

Fedezze fel az Irala-t, amely egyedülálló új építésű otthon!  173 lakásából álló lakópark, 1, 2, 3 vagy 4 hálószobával. (Jelenleg 4 hálószobásat értékesítünk!) Élvezze a medencét, kertes területeket, garázst és tárolót Alicante csodálatos városában.

Az Irala széles kültéri területet kínál, felszerelésekkel az egész család számára. A közösségi terület a projekt életének szíve. A medence, a multisport pálya és a játszótér ebben a természetes környezetben helyezkedik el, egy nagy kertes területen. Emellett pihenőpadok és kuckók is rendelkezésedre állnak, valamint egy klub és egy edzőterem is rendelkezésre állnak: minden az Önök kényelme érdekében.

Az otthon minden helyisége arra lett tervezve, hogy kényelmesen érezze magát, körülvéve első osztályú minőségű anyagokkal és kivitelezéssel: legyen szó a hálószobában való való pihenésről vagy kedvenc ételei elkészítéséről.

Az összes lakás nagyon világos, amellett nagy teraszokkal rendelkezik, amelyeket az épület homlokzatába integráltak, ami egyedi vonása is lett ennek a projektnak.
Az Irala lakás homlokzata modern, funkcionális és a természetes fényre helyezi a hangsúlyt.

Az ingatlanok elkészültek, az értékesítés folyamatosan zajlik.

Kivitelező: AEADAS Homes
Partnerem: J&L IMMOBILIER

 

Newly Built Apartment at Alicante Properties!

Discover Irala, a unique new construction home! A residential complex consisting of 173 apartments, with 1, 2, 3, or 4 bedrooms. Enjoy the pool, landscaped areas, garage, and storage in the wonderful city of Alicante.

Irala offers a spacious outdoor area equipped with amenities for the entire family. The communal area is the heart of the project’s life. The pool, multi-sport court, and playground are nestled in this natural setting, within a large landscaped area. Additionally, benches and nooks are available, as well as a club and a gym, all for your comfort.

Every room in the home has been designed for your comfort, surrounded by top-quality materials and craftsmanship, whether it’s relaxing in the bedroom or preparing your favorite meals.

All the apartments are very bright and feature large terraces integrated into the façade of the building, which is a unique characteristic of this project. The façade of the Irala apartments is modern, functional, and emphasizes natural light.

The properties are completed, and sales are ongoing.

Developer: AEADAS Homes Partner: J&L IMMOBILIER

Amenities

Pool

Video

Similar Properties

Leave a Reply

Your email address will not be published.