Új építésű luxusvilla Finestratban (Benidorm mellett)

Finestrat

Key Details

Status
For Sale
Type
Villa
Built In
2024

Overview

Luxusvilla Finestratban
Ez a különleges fejlesztés 22 önálló házból áll, modern és minimál stílusban tervezve, a legmagasabb életszínvonalat nyújtva. Minden villa egy tágas, kb. 350 m²-es telken épül, hogy elegendő helyet és magánéletet biztosítson. 3 hálószobával és 3 fürdőszobával rendelkezik, így elegendő hely van a család minden tagja számára.  Kettő szoba fürdőszobával rendelkezik, közvetlenül a hálóból megközelíthetők, hogy maximális kényelmet és luxust nyújtsanak.

A házakat a tágas, nyitott és világos terek jellemzik, amelyek lehetővé teszik, hogy teljes mértékben élvezhesse a környező természetet. Az egyterű konyha magas minőségű beépített konyhabútorral és stílusos konyhaszigettel van felszerelve, ami közvetlen kilátást nyújt a nappalira és a medencére. Itt szabadjára engedheti főzési képességeit, miközben szemmel tarthatja a nappali terét, és lenyűgözheti vendégeit.

Egy privát medence áll rendelkezésére, hogy élvezhesse a frissítő fürdőt a forró nyári napokon. A medencetérnek is elegendő helyet biztosítunk napozóágyakkal és kényelmes ülésekkel, hogy a mediterrán napfényt teljes mértékben élvezhesse. Ráadásul minden ház saját parkolóhellyel rendelkezik a telken, hogy maximalizáljuk a kényelmét. Opcionálisan még két parkolóhelyet is választhat a családja igényei szerint.

Finestrat

A lakókomplexum elhelyezkedése Finestratban egyszerűen verhetetlen. Csendes, de jól kapcsolódó környezetben élvezheti a természet közelségét és az urbánus életstílus tökéletes egyensúlyát. A közelben számos szabadidős tevékenységet, vásárlási lehetőséget, éttermeket és első osztályú golfpályákat találhat, hogy változatosabbá tegye mindennapi életét.

Finestrat egy gyönyörű tengerparti település, amely hegyekkel van körülvéve. Itt a barátságos „La Cala” tengerparti település csábító, kozmopolita vonzereje egyesül a „Puig Campana” impozáns csúcsainak békéjével és nyugalmával, amely 1 410 méteres magasságba ér. Finestrat óvárosa egy dombon fekszik, kb. 5 km-re a tengerparttól. A dombon kígyózó, mór eredetű utcák találhatók, gyönyörű mészfehér és színes házak között.

Finestrat széles kulturális és szabadidős kínálattal büszkélkedhet, amely egész évben elérhető. Kiemelkednek a nyári előadások, amelyek a strandon vagy a Castell Audtóriumban kerülnek megrendezésre, egy gyönyörű kilátóponton található. Emellett La Cala területén pénteken és szombaton vásár is vár, változatos termékválasztékkal.

Partnerem: J&L IMMOBILIER (immoalicante)

EN:

Welcome to the new exclusive residential development in Finestrat, a sought-after location for discerning buyers. Here we offer you the opportunity to realise your dream of the perfect home.

This unique development consists of 22 detached houses, designed in a modern and minimalist style, offering the highest level of living comfort. Each villa is built on a spacious plot of approximately 350 m² to provide you with ample space and privacy. With 3 bedrooms and 3 bathrooms, there is enough space for the whole family. Two of the bathrooms are en suite and directly accessible from the bedroom to offer you maximum convenience and luxury.

The houses are characterised by their spacious, open and light-flooded rooms, which allow you to fully enjoy the surrounding nature. The open-plan kitchen is equipped with a high-quality fitted kitchen and a stylish kitchen island, which offers a direct view of the living room and the pool. Here you can unleash your cooking skills while keeping an eye on the living area and impressing your guests.

A private pool is available for you to enjoy a refreshing dip on hot summer days. The pool area also offers ample space for sun loungers and comfortable seating to enjoy the Mediterranean sun to the fullest. In addition, each house offers its own parking space on the property to maximise your comfort. As an option, you even have the option of two parking spaces to suit your family’s needs.

Amenities

Garage
Pool

Leave a Reply

Your email address will not be published.