Új építésű villa (Ciudad Quesada)

Torrevieja, Ciudad Quesada

Key Details

Status
For Sale
Type
Villa
Built In
2024

Overview

Az Alicante Ingatlan kínálatában eladásra kínálunk 6 luxusvillát egy nagyon szép és csendes környéken Ciudad Quesada városban. Ha egy exkluzív és magas minőségű területen szeretne élni, itt a nagyszerű lehetőség! A komplexum környékén találhatók a Guardamar vagy Torrevieja partjai, például a Las Ortigas strand, a Moncayo strand vagy a La Mata strand.

A villák egyenként 3 hálószobából, 2 fürdőszobából és 1 mosdóból állnak, kb. 182 m2-es telkeken találhatók.

A földszinten található egy kétágyas hálószoba és egy hozzá tartozó fürdőszoba, egy különálló mosdó az előtérben, egy konyha és egy nappali. A konyhából közvetlenül kijutunk a kertbe.

Az első emeleten két nagy vendégszoba és egy fürdőszoba található. Van továbbá egy 22,6 m2-es nagy terasz is. Egy lépcső vezet a 46,1 m2-es napozóteraszra, ahonnan nagyszerű kilátás nyílik a környékre.

Az ár részét képezi:

Klímaberendezés az egész házban
Elektromos redőnyök
Konyhabútorok
Videokaputelefon
Beépített szekrények
Felszerelt fürdőszobák
Napelemek
Világítás a házon belül és kívül
Parkoló
Medence

Az urbanizációtól néhány méterre találhatók éttermek és szupermarketek. Gyalog is eljuthat a La Mata-tó Természetvédelmi Parkjához, vagy űzheti a kedvenc sportjait, mint például golf, lovaglás, tenisz, stb.

Az Alicante Nemzetközi Repülőtér mindössze 35 km-re található.

EN

New residential of new villas in Ciudad Quesada (Rojales) consists of 6 luxurious houses in a very nice and quiet area. If you were looking to live in an exclusive and high quality area, this is your great opportunity. In the surroundings of the complex you can find the beaches of Guardamar or Torrevieja such as the beach of Las Ortigas, the beach of Moncayo or the beach of La Mata. Residential of new villas in Ciudad Quesada

J&L Real Estate and Alicante Ingatlan is pleased to present these villas consisting of 3 bedrooms, 2 bathrooms, 1 toilet situated on plots of approximately 182 m2.

The ground floor includes a double bedroom and an adjoining bathroom, a separate toilet in the hallway, a kitchen and a living room. The kitchen also has direct access to the outside.

On the first floor there are two large guest bedrooms and a bathroom. There is also access to a large terrace of 22,6 m2. A staircase will also take you to the solarium of 46,1 m2 which will give you great views of the area.

Solarium The solarium of 46,1 m2 which will give you great views of the area and and a taste of the sun whenever you feel like it.

Included in the price:

 • Air conditioning throughout the house.
 • Electric blinds
 • Kitchen furniture
 • Video intercom
 • Built-in wardrobes
 • Equipped bathrooms
 • Solar panels
 • Solarium
 • Lighting inside and outside the house
 • Parking
 • Swimming pool

A few metres from the urbanisation, you will find restaurants and supermarkets, as well as all the necessities. You can also go on foot to the Natural Park of the Laguna de La Mata or practice your favourite sports such as golf, horse riding, tennis, etc?

Alicante International Airport is only 35 km away.

Amenities

Garage
Air Conditioning
Pool

Leave a Reply

Your email address will not be published.