A vállalkozások már csatlakozhatnak a 2023-as Fogyasztói Kupon programhoz

Share

Az őszi kampány ebben a hónapban indul a szektor kezdeményezésére, és már megnyílt az új vállalkozások regisztrációjára a www.bonocomercioalicante.es weboldalon. A Fogyasztói Kupon keretében Alicante város és Alicante tartomány önkormányzata májusban 2,2 millió euró értékben több mint 60 000 kupont értékesített, amely hatalmas siker volt, és gyorsan elfogyott.

Alicante elindította a 2023-as Fogyasztói Kupon őszi kampányát a www.bonocomercioalicante.es weboldal megnyitásával, hogy új vállalkozások és kereskedések regisztrálhassanak. Az Alicante Városi Önkormányzat, az Alicante Tartományi Önkormányzat és a Kereskedelmi Kamara szeptember hónapban, a szektor kérésére egy új segélycsomagot hoz létre, 1 022 772 euró értékben új kuponokkal, amelyeket szeptember 25-től lehet megvásárolni.

Az önkormányzat bejelentette, hogy már lehet regisztrálni azokat az üzleteket a weboldalon, amelyek érdeklődnek a kuponok értékesítése iránt. Jelenleg közel 600 olyan üzlet működik, amelyek részt vesznek a Fogyasztói Kuponban, és az alábbi címen lehet felkeresni őket: https://www.bonocomercioalicante.es/empresas-adheridos-al-programa-bono-… A kuponokat ezekben az üzletekben lehet beváltani október 25-ig bezárólag.

Lidia López kereskedelmi tanácsnok kiemelte ennek az új kampánynak a fontosságát, amely során „egymillió eurót juttatunk városunk kisvállalkozóihoz és mikrovállalkozásaihoz, és segítjük a kereskedelmi szektor gazdasági újjáélesztését, valamint a fogyasztást, ezzel támogatva az üzleti tevékenységet”.

A tavaszi kampány során több mint 60 000 kupon került értékesítésre 2 200 000 euró összegben, és az eladott kuponok értékesítési rangsorában az első helyen az elektronika, az informatika és a háztartási készülék szektor áll 38%-kal, utána pedig a dekorációs, világítási és lakberendezési áruk következnek 14%-kal, majd az élelmiszerüzletek 11%-kal, valamint drogériák, parfümériák, cipőüzletek, optikák, divatüzletek, sport, szépség, wellness, könyvesboltok, szabadidő, ékszerüzletek, háziállat-kereskedések, vasáruüzletek, játékboltok, virágüzletek és szakmai szolgáltatások, többek között.

Regisztráció a www.bonocomercioalicante.es weboldalon

Leave a Reply

Your email address will not be published.